Label Kaat

Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

Sieraden Onderhoud

Onderstaand een aantal tips betreft sieraden onderhoud zodat jij zo lang mogelijk van jouw sieraden kan genieten!

Geen aanraking met water. Douche en zwem niet met je sieraden. Zeepresten, chloor en zou kunnen achterblijven op en in je sieraden wat uiteindelijk voor verkleuring kan zorgen. 

Vrijhouden van parfum/crème. Laat je sieraden niet direct in aanraking komen met zeep, parfum, make-up, bodylotion en haarspray. Doe je sieraden af voordat je gaat slapen of sporten. Sieraden slijten sneller als je ze blijft dragen en er bestaat een kans dat ze kapot gaan tijdens het slapen of sporten. 

Verklein de kans op knopen. Sluit de kettingen, armbanden en andere sieraden met een sluiting voordat je deze opbergt. Dit verkleint de kans dat er een knoop ontstaat in je sieraden. 

Vermijd grote druk. Vermijd te grote druk armbanden van elastiek. Doe ze met beleid om, zodat de rek goed in het sieraad blijft. 

Kijk uit met chemische producten. Als je in aanraking komt met chemicaliën, doe je sieraden dan af. Draag ze niet tijdens het schoonmaken

Na het lezen van deze tips nog vragen over het onderhouden van jouw favoriete sieraden? Neem dan contact op! Via de Mail, Instagram, Facebook, Whatsapp of via het contactformulier!

Parel Armband Goud Zilver
Winkelwagen