Label Kaat

BINNEN 1-3 WERKDAGEN VERZONDEN

Over Label Kaat

Karlijn Kerkhof

Eigenaresse Label Kaat

Label Kaat is begonnen als hobby en inmiddels uitgegroeid tot een eigen bedrijf. Opgericht door Karlijn Kerkhof en vernoemd naar haar bijnaam van vroeger. Met veel liefde ben ik dagelijks bezig met het inpakken van jullie bestellingen, ontwerpen en maken van nieuwe sieraden, content creëren voor de socials, het inkopen van nieuwe items en veel meer!

Naast Label Kaat, studeer ik Sportkunde en werk ik met plezier in de horeca. In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om een nieuwe stad te ontdekken en zit ik graag met vriendinnen op het terras!

Naast de webshop kunnen jullie de items shoppen in onze verkoopruimte. Hier zijn ook de items van Huis42 te bewonderen. We zijn geopend op afspraak en er wordt regelmatig een vrije inloop georganiseerd. Daarnaast is de collectie ook te shoppen op verschillende fairs. De inlopen en fairs worden gecommuniceerd via de socials, vergeet ons daarom niet te volgen op Instagram & Facebook @labelkaat.  Kortom, genoeg gelegenheid om de items te komen shoppen!

Bestel of koop je een item? Met veel passie pak ik de items voor je in. Zodat het voor jou altijd een feestje is om de items uit te pakken.

Heb je vragen of suggesties? Neem gerust contact met ons op! contact@labelkaat.nl

Winkelwagen