Label Kaat

Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

Over Label Kaat

Karlijn Kerkhof

Eigenaresse Label Kaat

Wat begon met het maken van eigen sieraden is inmiddels uitgegroeid tot een eigen bedrijf. Label Kaat is in 2022 opgericht door Karlijn Kerkhof. De naam is afkomstig van haar bijnaam van vroeger. Deze persoonlijkheid uit de bedrijfsnaam komt terug in het gehele bedrijf. Zo pakt Karlijn dagelijks jullie bestelling in, ontwerpt en maakt zij zelf de sieraden, creëert zij content voor de social media en selecteert zij de leukste items!

Alle sieraden zijn gemaakt van stainless steel en enkele bedels zijn plated. Daarnaast zijn alle items nikkelvrij. De sieraden van stainless steel blijven mooi, ook na aanraking met water. Om de plated bedels zo mooi mogelijk te houden wordt aangeraden om deze af te doen tijdens douchen, zwemmen en sporten. Het materiaal van de items staat altijd bij het item vermeld.

De items zijn te shoppen via de webshop, op diverse markten en in de verkoopruimte. Wanneer de markten plaatsvinden en de verkoopruimte geopend is wordt gecommuniceerd via social media. Daarnaast is de verkoopruimte geopend op afspraak. Wil jij gezellig komen shoppen? Stuur dan gerust een berichtje of bel!

Bestel of koop jij een item van Label Kaat? Dan wordt deze altijd passend voor jou ingepakt. Hierdoor is het voor jou altijd een feestje om jouw nieuwe items uit te pakken!

Heb je vragen of suggesties? Neem gerust contact met ons op! contact@labelkaat.nl

Winkelwagen