Label Kaat

Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

Logo Label Kaat

HAN Webawards

Label Kaat: dé webshop voor trendy sieraden, mode- en woonaccessoires

Wie ben ik?

Ik ben Karlijn Kerkhof, 20 jaar oud. Momenteel heb ik bijna het derde jaar van de Bachelor Sportkunde afgerond, waarna ik volgend jaar mag afstuderen. Naast studeren werk ik met plezier in de horeca. In mijn vrije tijd sport ik graag, vind ik het leuk om een nieuwe stad te ontdekken en werk ik met al mijn passie aan Label Kaat.

Het idee voor de onderneming is ontstaan tijdens de corona periode in de eerste lockdown. Alle verplichtingen; sport, studie en werk, vielen weg. Hierdoor ontstond er veel tijd. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik begonnen ben met het maken van sieraden, en uiteindelijk deze hobbymatig ben gaan verkopen via Instagram en Facebook.

Eigenaresse Label Kaat

Waarom de minor winkel- en retailmanagement?

Zoals hierboven beschreven heb ik in eerste instantie op een hobbymatige manier mijn producten verkocht via Instagram en Facebook. Dit wilde ik graag uitbreiden, echter had ik zelf te weinig kennis om volledig een eigen webshop te bouwen. Toen kwam ik de minor winkel- en retailmanagment tegen, dit leek mij de perfecte minor voor wat ik wilde bereiken. Daarnaast wilde ik naast mijn huidige studie, Sportkunde, graag verbreden op het gebied van ondernemerschap. Deze wens sloot dus ook naadloos aan op de minor.

 

Gouden Sieraden Boho Schelp Galaxy

Mijn webshop; Label Kaat

In de webshop worden  (handgemaakte) sieraden, mode- en woonaccessoires verkocht. Een compleet assoirtiment volgens de laatste trends! Naast de verkoop via de webshop wordt de collectie ook verkocht op verschillende markten, in een eigen winkel en op diverse verkooppunten. Als je sieraden of accessoires  aanschaft wordt het altijd mooi verpakt, het is voor jou als klant dus altijd een feest om jouw nieuwe items uit te pakken. Of een ideaal cadeau om weg te geven!

Woonaccessoires Antraciet Glas

Stem op Label Kaat!

Label Kaat is echt mijn droom. Mijn doel is om naast een goedlopende webshop, een eigen winkel te hebben. Deze winkel verkoopt de volledige collectie, maar daarnaast kan je er ook genieten van een heerlijk drankje in het horeca gedeelte. 

Deze webshop maakt de zoektocht naar jouw nieuwe favoriete items of het perfect cadeau gemakkelijk! Naast het item ontvang je ook een gehele beleving, elke bestelling wordt zo ingepakt dat het een feestje is om uit te pakken.

Het zou mij enorm helpen als ik ook op jou stem mag rekenen. Het is helemaal gratis en binnen een minuut gedaan!

Wil je op de hoogte blijven van Label Kaat of eens verder kijken? Volg ons dan op Instagram @labelkaat, Facebook @labelkaat en Tiktok @labelkaat. Neem daarnaast ook eens een kijkje op de webshop: www.labelkaat.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen