Label Kaat

Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

Algemene Voorwaarden

 Onderstaand zijn de algemene voorwaarden beschreven voor Label Kaat. Deze pagina is voor het laatst aangepast in maart 2022.

In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

 • Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;
 • Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf en een overeenkomst op afstand aangaat met de ondernemer;
 • Dag: kalenderdag;
 • Duurtransactie: een overeenkomst op afstand met betrekking tot een reeks van producten en/of diensten, waarvan de leverings- en/of afnameverplichting in de tijd is gespreid;
 • Duurzame gegevensdrager: elk middel dat de consument of ondernemer in staat stelt om informatie die aan hem persoonlijk is gericht, op te slaan op een manier die toekomstige raadpleging en ongewijzigde reproductie van de opgeslagen informatie mogelijk maakt.
 • Herroepingsrecht: de mogelijkheid voor de consument om binnen de bedenktijd af te zien van de overeenkomst op afstand;
 • Modelformulier: het modelformulier voor herroeping die de ondernemer ter beschikking stelt die een consument kan invullen wanneer hij gebruik wil maken van zijn herroepingsrecht.
 • Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;
 • Overeenkomst op afstand: een overeenkomst waarbij in het kader van een door de ondernemer georganiseerd systeem voor verkoop op afstand van producten en/of diensten, tot en met het sluiten van de overeenkomst uitsluitend gebruik gemaakt wordt van één of meer technieken voor communicatie op afstand;
 • Techniek voor communicatie op afstand: middel dat kan worden gebruikt voor het sluiten van een overeenkomst, zonder dat consument en ondernemer gelijktijdig in dezelfde ruimte zijn samengekomen.
 • Algemene Voorwaarden: de onderhavige Algemene Voorwaarden van de ondernemer.

Naam onderneming: Label Kaat
Naam eigenaresse: Karlijn Kerkhof
Vestigingsplaats: Passewaaij 15, 6658CE, Beneden-Leeuwen
Telefoonnummer: 06-83991242
E-mail klantenservice: contact@labelkaat.nl
KvK-nummer: 85764736
Btw-identificatienummer: NL004142947B59

Niets van deze site mag zonder toestemming van Label Kaat worden gedupliceerd.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk product/ dienst die je koopt of gekocht hebt bij Label Kaat.Er staat in vermeld hoe we met elkaar omgaan als er een overeenkomst gesloten is. Wij streven ernaar dat de consument tevreden is met de aankoop. Mocht dit niet het geval zijn, dan lossen wij dit graag op. Stuur een E-mail naar contact@labelkaat.nl, wij helpen je daar verder.

Het aanbod wat aangeboden wordt op de webshop is vrijblijvend. De ondernemer is gerechtigd om het aanbod te wijzigen en aan te passen. Wij doen daarnaast ons uiterste best om zo veel mogelijk informatie te geven over onze producten (denk aan afmetingen, levertijd, prijzen, eventuele kortingen en of je het product kunt ruilen of retourneren). De afbeeldingen die gebruikt worden op de webshop zijn van waarheidsgetrouwe weergave. Echter kan de ondernemer niet garanderen dat de weergegeven kleuren exact overeenkomen met de echte kleuren van de producten.

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je een bevestiging via de e-mail. Vervolgens gaan wij aan de slag met het verpakken van de bestelling. Zodra het product verzonden is, ontvang je wederom een e-mail betreft de verzending.

Als je een bestelling bij ons plaatst worden je gegevens opgenomen in ons klantenbestand. Wij houden ons aan de Wet Persoonsregistratie zullen deze gegevens dan ook niet delen met derden. Een deel van de gegevens moeten wij 7 jaar bewaren voor fiscale redenen.

Mocht je niet tevreden zijn met (een deel van) je aankoop, dan kun je deze retourneren of ruilen. Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren, wij willen de retourzending ook binnen 14 dagen na ontvangst ontvangen hebben. Wij verplichten niet om de reden van retour te vermelden, maar wij zijn er wel benieuwd naar!

Tijdens de bedenktijd mag je de product(en) passen om te kijken hoe het staat, maar het is niet de bedoeling dat de product(en) daadwerkelijk gedragen (of gewassen) worden. Houdt de product(en) netjes als je deze zou willen terugsturen. Zorg ervoor dat het product onbeschadigd is en dat de labels en/ of kaartjes aan de producten blijven. Het is niet mogelijk om oorbellen en/of haaraccessoires te ruilen of te retourneren in verband met de hygiëne. Ook items uit de sale en gepersonaliseerde sieraden kunnen niet geretourneerd worden. 

Mocht je gebruik willen maken van het retourneren/ ruilen stuur dan een e-mail naar contact@labelkaat.nl. Je ontvangt van ons een retourformulier wat bijgevoegd moet worden bij de retourzending. Zodra wij de retour, in goede staat, ontvangen hebben, zullen wij het volledige aankoopbedrag exclusief verzendkosten binnen 14 dagen terugstorten op de rekening waarvan de bestelling betaald is.  

De kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten verschillen per vervoeder, raadpleeg voor exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Mocht je gebruik willen maken van je herroepingsrecht, dus de product(en) willen retourneren. Dan zijn de kosten voor retour van uw thuis naar het adres waar Label Kaat gevestigd is voor eigen rekening. Deze kosten verschillen per vervoeder, raadpleeg voor exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Het bedrag dat je hebt betaald voor de producten, dus exclusief verzendkosten, wordt binnen 14 dagen na ontvangst teruggestort op de rekening waarmee de order is geplaatst. De terugbetaling is voor de consument kosteloos.

Het is niet mogelijk om oorbellen en haaraccessoires te retourneren of ruilen in verband met hygiëne. Ook items uit de outlet/sale kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

Het herroepingsrecht is ook niet geldig op de producten die volgens uw ingevoerde specificaties op maat gemaakt zullen worden. Dit zal duidelijk bij afnamen vermeld worden. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

De genoemde prijzen bij de producten zijn inclusief 21% BTW. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk- en zetfouten is de ondernemer niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

Helaas kan het in een enkel geval voorkomen dat een item kapotgaat tijdens het dragen. Wij geven daarom 3 maanden garantie op alle aankopen. Als er tijdens deze periode een product mankementen vertoont, lossen wij dit graag met je op. Zie hiervoor artikel 13.

Houd er rekening met dat de garantie niet geldig is voor producten die mankementen vertonen dat veroorzaakt is door verkeerd gebruik. Ook geldt de garantie niet voor de plating van de sieraden. Informatie over de diverse materialen en hoe je je sieraden het beste kan behandelen vind je hier.

Wij hanteren momenteel een verzendtijd van ongeveer 1-3 werkdagen na het plaatsen van je bestelling. De levertermijn is indicatief. Aan de eventueel genoemde termijnen kan de consument geen rechtten ontlenen. Overschrijding van een termijn geeft de consument geen recht op schadevergoeding.

Mochten wij het bestelde product onverwachts niet kunnen leveren, dan krijg je het aankoopbedrag terug of komen wij een nieuw leveringstermijn overeen. Ook als een product stuk gaat voordat het bij jou of een door jou aangewezen persoon aankomt, lossen wij dit samen met jou op.

Als plaats van levering geldt het adres dat je hebt opgegeven. Mocht het adres per ongeluk niet kloppen. Dan kan je contact met ons opnemen (contact@labelkaat.nl), als de bestelling nog niet verzonden is kunnen wij het adres nog voor je aanpassen. Als de bestelling wel verzonden is, valt dit niet onder onze verantwoordelijkheid en zal je zelf achter je bestelling aan moeten gaan.

De bestellingen worden verzonden middels Post NL. Bij brievenbuspost gefrankeerd met postzegels wordt geen track&trace code vrijgegeven. Zodra je een mail krijgt dat je bestelling verzonden is komt het in Nederland binnen 1 tot 3 dagen na verzenden binnen. Bij de brievenbuspakket of regulier pakket wordt er wel een track&trace code vrijgegeven, waarmee de bestelling getraceerd kan worden. Deze pakketten komen ook binnen 1 tot 3 dagen na verzenden binnen. 

Dit termijn is onder voorbehoud van eventuele vertraagde levering door Post NL. Label Kaat heeft geen invloed op de prestaties van Post NL.

Om je bestelling af te ronden geef je je betaalgegevens aan ons door. Onze betalingen gaan via de betalingsprovider Mollie, welke veilig met deze gegevens om gaat.
Als je een aankoop bij ons doet ontvang je via de mail een bevestiging en de bijbehorende updates betreft de bestelling.

Heb je een klacht? Neem dan contact met ons op via contact@labelkaat.nl. Vermeld in het onderwerp het ordernummer en een duidelijke beschrijving van de klacht. Voeg ook foto’s toe ter ondersteuning/ bewijs zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Wij zullen de klacht vervolgens in behandeling nemen zodat we de klacht samen met jou goed kunnen oplossen. Binnen maximaal 5 werkdagen ontvang je reactie.

Op de overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing. Ook indien de consument woonachtig is in het buitenland.

Winkelwagen